MU Taldea |MU Futbol Taldeak Goi-teknologiako Kopa irabazi zuen

12

Urtarrilaren 8ko 15:00etan, zortziko futboleko Goi-teknologiako Koparen finala jokatu zen Binjiang Shuiyun Parkeko futbol zelaian, MU Group Huali Hydraulic etsai gogor beteranoaren aurka jokatuz.
Neguko eguzki epelean bainatu, kirolariak zelaian galopatzen dira futbola behatzean jauzika eta jaurtika.Zein eszena beroa! Hasieratik 5 minuturen buruan, MU Taldeak aurrealdeko jaurtiketa librea erabili zuen lehen gola hausteko;Aukera aprobetxatuz, 86 jokalariak 2-0ekoa jarri zuen lehen 35 minutuetan urrutitik egindako jaurtiketa zorrotz batekin.
Atsedenaldirako aukera guztiak baliatuz, beste taldea ez da gutxitu, bigarren zatiaren hasieran 2-1ekoa jarriz;54 minututan, 86. jokalariak jaurtiketa aukera aprobetxatu zuen bi gol egiteko, markagailua 3-1ekoa zabalduz;Beste taldeak harrapatu zuen eta berehala 3-2koa izan zen markagailua.Puntuazio aldaketak jokalari bakoitzaren indar fisikoa probatu ez ezik, guztion psikologia ere probatu zuen, hau da, lehiarako izpirituaren lehia zen.Hala ere, puntuazioaren abantaila mantentzen jarraitu dugu aldaketa puntualaren eta lotura lankidetzaren bidez.
3 4

Epaileak azken txistua jota, MU Taldeak azkenean hautsi zuen txapeldunordearen magia.Hamar urte ezpata ehotzen, azkenean historia sortzen dugu!Gaurko parkea MUren loria izan da, eta gaurko futbol zelaia MUrena da!
Aurretik, multzoen fasean lehia gogorraren lau jardunaldiren ostean, MU futbol taldeak ez zuen batere utzi finalaurrekoan eta hasiera-hasieratik lehen gola sartu zuen;1:1 berdindu ostean, azkenean aurrekaririk gabeko 8 penalti jaurtiketetara pasa zen partida, finalera 7-6ko emaitzarekin kontrakoa estutuz.
5
MU futbol taldea 2004an sortu zen, eta futbol elkartea 2012an sortu zen. 20 kide baino gehiagorekin, taldeak Ningbo Futbol Elkarteak babestutako ligan parte hartu du urte askotan.Partidak zoragarriak dira eta urtez urte aurrera egiten da, eta High-tech Cup-eko hirugarren postua, Happy Cup-eko hirugarren eta bigarren postua lortu du.
Aurten ere MU Taldearen 20. urteurrenarekin bat dator.Txapelketa 20. urteurrenari egindako omenaldirik onena ez ezik, “100 egun lan gogorra”ri bultzada bat da.Garaipena berandu izango da, baina inoiz ez.Borrokan dagoen MU jendea beti ibiliko da irabazteko bidean!
MU Taldeak beti eman izan dio garrantzi handia kirol kulturari eta lankideen osasunari, “MU Kiroletan” defendatuz.Futbol klubaz gain, saskibaloi kluba, badminton kluba, frisbee kluba, dantza kluba, korrika kluba eta abar ere sortu ditugu, lankideek "102 urte baino gehiago bizitzeko" baldintza onak sortuz, finantzaketa berme egokiarekin eta antolaketa sistema sendoarekin.